УМОВИ АВТОМАТИЧНОГО ПОДОВЖЕННЯ ДОСТУПУ ДО ПРОГРАМИ ТА ЙОГО ОПЛАТИ

 

Погоджуючись на придбання доступу до Програми (придбання права її використання за функціональним призначенням) на умовах автоматичного подовження (автоподовження), ви (Клієнт) погоджуєтесь і приймаєте повністю і безумовно ці «Умови автоматичного подовження доступу до Програми і його оплати» (далі – «Умови») і всі зазначені нижче правила, які поширюються тільки і виключно на комп’ютерну програму «Бітрікс24» (далі – «Програма») щодо відповідних тарифів та умов, для яких пропонується автоматичне продовження.

Автоподовження доступу до Програми здійснюється на наступних Умовах:

 

ПРИДБАННЯ

 

При здійсненні придбання доступу до Програми в інтерфейсі Програми (на сайтах bitrix24.ua та bitrix.ua) вам надається автоподовження доступу до Програми за вашою згодою, вираженою в процесі оформлення замовлення за умови його оплати банківською картою.

Доступ до Програми, придбаний на умовах автоподовження, буде автоматично подовжуватися до моменту скасування або анулювання такого автоподовження за правилами, викладеними нижче у відповідних розділах Умов.

 

ПОДОВЖЕННЯ

 

Подовження доступу до Програми на новий термін і списання оплати з банківської картки здійснюється в дату закінчення терміну дії поточного доступу.

Новий термін, на який продовжується доступ до Програми, буде дорівнювати терміну дії попередньо придбаного доступу.

При подовженні з вас автоматично стягується вартість доступу до Програми, яка діє на дату оформлення і оплати продовження та виключає будь-які знижки або маркетингові (рекламні) акції, застосовані при первинній купівлі.

Інформація про кожне успішно сплачене автоподовження відправляється на вашу електронну адресу, вказану при купівлі.

 

СКАСУВАННЯ

 

Ви в будь-який час можете змінити налаштування автоподовження. Якщо ви бажаєте відмовитися від автоподовження, ви повинні скасувати його в інтерфейсі Програми в розділі «Історія замовлень» не менше ніж за одну добу до закінчення поточного строку доступу до Програми. Якщо не скасовувати автоподовження, термін доступу до Програми буде продовжуватись до тих пір, поки ви не скасуєте автоподовження або поки не його буде анульовано.

Скасування автоподовження не приведе до відшкодування вартості доступу до Програми заднім числом, і раніше виставлені і оплачені рахунки за надання доступу до Програми не можуть бути повернуті або яким-небудь чином пропорційно розраховані відповідно до дати скасування. Скасування автоподовження зупинить нарахування оплати за доступ до Програми починаючи з наступного платежу за наступний термін, і у вас буде тривати дія поточного доступу до кінця терміну його дії.

Якщо ви скасовуєте автоподовження, то після скасування ви матимете можливість придбати доступ до Програми тільки на умовах тарифів, чинних на момент такого придбання.

 

АНУЛЮВАННЯ

 

У випадках, коли з яких-небудь причин в процесі здійснення автоподовження транзакція оплати після кількох спроб не була здійснена у зв'язку із закінченням строку дії карти, недостатністю коштів на карті і т.п., автоподовження анулюється.

Інформація про анулювання автоподовження відправляється на вашу електронну адресу, вказану при купівлі.

Для відновлення автопродовження вам необхідно оформити нову купівлю доступу до Програми з дотриманням всіх правил, викладених в Умовах.

Автоподовження може бути також анульоване компанією Бітрікс24 в односторонньому порядку за власною ініціативою, зокрема, у випадках припинення надання відповідних тарифів або доступу до Програми.

Якщо автоподовження анулюється, то після анулювання ви матимете можливість придбати доступ до Програми тільки на умовах тарифів, чинних на момент такого придбання.